Hoe werkt het?

Maak een restaurantprofiel

Je hoeft niet te kunnen coderen, en er zijn geen lange vragenlijsten of trucjes – pin de locatie van je restaurant op de kaart, voeg de openingstijden toe, en vul alle basisinfo in.
Wie zegt dat een krachtig online bestelsoftware ingewikkeld moest zijn?

Maak gemakkelijk je online menu aan

Dankzij onze menubuilder voeg je categorieën, lekkere gerechten, toppings en nog veel meer dingen toe. Met de gemakkelijke interface heb je binnen enkele minuten je online menu aangemaakt.

Installeer de gratis bestelapp in minder dan 10 minuten

Wanneer er een bestelling geplaatst word ontvangt u deze met een notificatie op je smartphone of tablet (wij adviseren een Tablet). Je hebt 3 minuten de tijd om een bestelling te bevestigen of te weigeren. Wij houden de hongerige klant terwijl even bezig. Het installeren en instellen van de app gaat super snel.

Plaats de bestelknop op je website of Facebookpagina

Het enige dat je nu nog hoeft te doen is de “Bestel nu” button toevoegen op je website en/of Facebookpagina. Hiermee start je met een compleet nieuwe manier van online bestellingen in een groeiende technologische wereld.

Heb je nog geen website voor jouw restaurant?

Kies voor de optie Geoptimaliseerde Website (€15 per maand) en creëer met onze gemakkelijke software een complete website. Modern en geoptimaliseerd voor elk apparaat!

WAAR WACHT U OP?

Start vandaag met SimpelOrder

Copyright © 2022 SimpelOrder.be Onderdeel van CBproductions BE0763.555.591